Vælg en side

Indholdsbillede: https://unsplash.com/photos/O9HQGKpGMLw

Hvis du bor i et hus med hulmur, kan det være en rigtig god idé at få den isoleret. På den måde kan du både få det lunt og godt, od du kan spare på både varmeregning og CO2-udslip. Læs med her og find ud af, hvordan din hulmur kan isoleres. 

Danmark er koldt, vådt og gråt flere måneder om året, og i et dårligt isoleret hus er det ikke nogen behagelig oplevelse. Men efterisolering af din hulmur kan være en løsning på dét problem. Det behøver ikke være specielt dyrt, og du kan være heldig at finde et godt tilbud.  

Find et godt tilbud på efterisolering 

På den lange bane betyder det, at du både sparer rigtig mange penge på din varmeregning, og at du også udleder mindre CO2, hvilket er et stort plus for klimaet. Ikke dårligt, hva’?  

Priserne for isolering af din hulmur er varierende, men med det rette tilbud er du godt på vej. Få et tilbud på en hulmursisolering og kom ét skridt nærmere hyggelig og billig varme. 

Kan mit hus overhovedet hulmurisoleres? 

Dit hus kan selvfølgelig kun hulmurisoleres, hvis det har en hulmur. Og hvilke huse har så det? Jo, huse opført før år 1900 er som regel såkaldte “fuldmurede” huse, hvilket vil sige, at de ikke har en hulmur. Men de fleste huse efter denne periode har hulmure, som kan isoleres. 

Dog er det, man kalder “2. generations typehuse” (bygget et sted mellem 1984-1997), som regel så godt isolerede, at det ikke er nødvendigt at få hulmuren isoleret. Men måske kunne de alligevel trænge til nye vinduer og døre, hvis det trækker ubehageligt. 

Det er ikke sådan lige til at se, om ens hulmur skal isoleres. Det handler nemlig om, hvilken afstand der findes mellem ydervæggen og indervæggen, og det skal du have professionelle til at tjekke.