Vælg en side

Annonce 

Står du et sted i dit liv, hvor du kunne bruge et forløb hos en psykolog? så er der god hjælp at hente landet over – og Roskilde er bestemt ingen undtagelse. Spørgsmålet er bare, hvordan du helt præcist vælger den professionelle, du vil starte ved. Vi kommer til at hjælpe dig her med fire forskellige tips, du kan have i baghovedet.

Vælg en Roskilde psykolog på disse 4 måder 

1. Hvem har erfaring med din udfordring 

Et første skridt du kan tage er, at du går målrettet efter en psykolog, som allerede har erfaring med din udfordring. Det vil sige, hvem har allerede viden omkring det, og ikke mindst erfaring med lignende forløb allerede. 

Du kan ofte læse dig frem til dette på den enkelte psykolog i Roskildes hjemmeside. Ellers skal du heller ikke holde dig tilbage med at skrive. 

2. Hvem vurderer du, er et godt match? 

Det næste tip er, at du mærker efter, hvem der kunne være et godt match. For det er vigtigt, at du er komfortabel ved den psykolog, du skal til. Lyt derfor også gerne til din mavefornemmelse, både før og under terapien. 

3. Hvornår er det muligt at få en tid? 

Som det tredje kan du se på, hvornår det er muligt at få en tid. Der findes nemlig psykologer, som kan tage dig hurtigere ind end andre. Og det er selvfølgelig op til dig at vurdere, hvad der passer dig bedst. 

4. Kan du finde klientudtalelser? 

Tip nummer fire er, at du dykker ned i eventuelle klientudtalelser, der måtte være. For så kan du også bedre fornemme, hvad andres oplevelser har været.