Vælg en side

Corona har for mange været en hård nyser for det psykiske og der er desværre nogle der har oplevet at være blevet trukket længere ned psykisk end andre. Det har betydet at der har været et stigende antal personer der er blevet ramt af angst og stress og dermed har problemer med at få hverdagen til at fungere helt så godt nu.

Hypnose er et godt værktøj der kan bruges i behandling mod stress og angst

Hele perioden med Corona og lockdown har givet mange personer uro i sindet. Den uvished der hærgede allerede fra starten hvor ingen vidste noget, fik enhver til at blive en smule urolig og bange. For de fleste slap de bange anelser lidt igen i takt med at der kom flere og flere fakta omkring hvad vi havde med at gøre, men der var desværre mange der at oplevede angsten forblev i kroppen.

Når man rammes af stress og angst, kan det være virkelig svært at se de muligheder der er for at komme på den anden side og igen få en mere normal hverdag. Derfor er det heller ikke alle der finder vej til gode værktøjer som f.eks. hypnose, der kan hjælpe den ramte hurtigt tilbage på sporet igen.

Få arbejdet med dit mindset gennem hypnose. Foto: Unsplash

Du kommer ikke til at sige som en kylling når du bliver hypnotiseret

Mange har en fordom omkring at når man arbejder med hypnose, så risikerer man at stå på et ben og sige som en kylling foran andre folk. Det er langtfra hvad hypnose er. Der findes selvfølgelig personer der bruger hypnose til at underholde folk med, men faktisk er hypnose et fantastisk værktøj for en behandler af stress og angst.

Med hypnose kan det lade sig gøre at hjælpe den person der føler angst eller stress, med selv at blive rask. Det handler meget om mindset og det er et undervurderet værktøj, der heldigvis er på vej til at blive mere og mere anerkendt som behandlingsmulighed.