Vælg en side

Annonce

Er du et sted i dit liv, hvor du søger svar på spørgsmål, der rumsterer hos dig? Så kan der være god grund til, at du tager orakel kort i brug. Det kræver selvfølgelig en nærmere forklaring, som du får her. 

Sådan kan oral kort hjælpe dig

Med orakel kort har du et værktøj ved hånden, som kan hjælpe dig med at finde præcis de svar, du søger. Det er uanset, om du ønsker klarhed ift. en relation, dit arbejdsliv, kærlighedsliv eller måske noget helt fjerde. 

Orakel kort fungerer ved, at du stiller et spørgsmål, du søger svar på, og dernæst trækker du et kort. Alt efter hvad du trækker i øjeblikket, så kan du guides på forskellige måder ift. det spørgsmål, du har stillet. Der er naturligvis altid gode vejledninger, som følger med de kort, du køber. På den måde kan du i løbet af ingen tid komme til at mestre orakel kort. 

Der findes forskellige orakel kort 

Hvis du allerede nu tænker, at orakel kort kunne være noget for dig, så er der gode nyheder. Der findes nemlig en række forskellige varianter, du kan vælge. Du kan derfor også gå med kort, som umiddelbart taler mest til dig visuelt – for det er naturligvis også vigtigt.  

Er du interesseret i et alternativ til orakel kort? 

Er du åben overfor et alternativ til orakel kort? Så kan du forsøge dig med HEL-kort, som psykolog Karin von Daler har udviklet. De kan på samme måde som orakel kort blive et fantastisk redskab for dig, som måske føler dig strandet, og som vil have inspiration og vejledningen gennem kortene, så du herigennem kan finde de svar, du søger.

Du kan altid få mere at vide om disse HEL-kort, hvis du klikker ind på Karins hjemmeside, hvor hun også selv præsenterer kortene.