Vælg en side

Indholdsbillede: https://unsplash.com/photos/5i0GnoTTjSE  

Er du også typen, der bare hader at flytte? Får tanken om at pakke alle dine ting sammen i kasser dig næsten til at give op på forhånd? Så skal du ikke fortvivle. Du kan få flyttehjælp til det hele – også at pakke ud i dit nye hjem! Læs mere her. 

Der er ikke noget så uoverskueligt som en forestående flytning. Når man begynder at pakke, opdager man lige pludselig, at man ejer en hel bondegård mere, end man vidste. Med andre ord: Man har et hav af ting, og hvordan Søren skal de pakkes, og hvor Søren skal de pakkes ud igen?  

Den gode nyhed er, at der faktisk findes et Flyttefirma i København eller to, som gerne vil hjælpe dig gennem hele processen. Med hjælp til både at pakke, flytte og pakke ud igen bliver processen en hel del nemmere. Og du kan glæde dig ved tanken om at flytte, fremfor at frygte det og stresse over det. 

Standardløsningen når du skal flytte 

De fleste kender til den helt standardiserede løsning, når det kommer til at flytte. Man tager sig sammen og får pakket sine ting i kasser (og opdager som regel undervejs, at man ikke har kasser nok), og så ringer man efter et flyttefirma. 

De hjælper én med at slæbe det tungeste op i bilen, og så kører man afsted mod det nye hjem. Her får man igen en smule hjælp til at få sagerne ud af bilen, men så er det ellers op til én selv og ens (forhåbentlig) gode venner at bringe tingene videre. 

Alternativet: Få hjælp til at pakke, flytte og pakke ud 

Det er ikke særlig sjovt, hvis man fx er flyttet ind midt i byen og skal op af en masse trapper. Vennerne sveder og pruster, men smiler tappert. Alligevel ved man, at de er godt trætte af én og tænker: “Du skal ikke regne med mig, hvis du planlægger at flytte igen lige foreløbig.” 

Men faktisk findes der firmaer, der har specialiseret sig i at hjælpe dig igennem processen. Du kan få folk til at komme og pakke dine ting, køre dem til den nye destination, løfte dem op ad samtlige trapper, og – her kommer den virkelig strålende del – sætte det hele pænt på plads for dig!