Vælg en side

Annonce

Har dig og din partner overvejet at række ud til en parterapeut i Lyngby? Så er næste skridt sikkert at finde ud af, hvem I skal kontakte. Det får du heldigvis hjælp til i denne artikel, så du forhåbentlig kan havne ved den helt rette parterapeut. 

Tips til at finde den rette parterapeut 

Kan parterapeuten skræddersy terapien til jer? 

En første ting du kan forholde dig til er, om parterapeuten kan skræddersy et forløb til dig og din partner. For selvom I kommer ind med en udfordring, som mange andre måske også har stået i, så kan der være stor forskel på, hvordan netop I skal have hjælp kontra et andet par. Jo bedre den kommende parterapeut Lyngby derfor også er til at tilpasse terapien, desto bedre et forløb kan I oftest også få. 

Hvilken erfaring har den kommende parterapeut? 

Et andet tip er, at du dykker ned i den erfaring, som parterapeuten har. For jo flere år og forløb med par, som en parterapeut har bag sig, desto bedre rustet kan vedkommende også være til at hjælpe jer videre. Du kan derfor også bruge lidt tid på at læse mere på de hjemmesider, du finder for parterapeuter i Lyngby. 

En ting du også kan kigge efter er, hvilke udfordringer i parforhold, som parterapeuten har haft ekstra mange forløb med. For jo flere gange der har været lignende forløb som din og din partners, desto bedre hjælp kan der være at hente. 

Læs udtalelser fra tidligere klienter

Et sidste tip du kan tage til dig er at læse udtalelser fra tidligere klienter. Det kan du nogle gange være så heldig, at du finder på deres hjemmesider. Her kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvordan andre har oplevet den person, de har siddet overfor og hvad deres udbytte har været af terapien.