Vælg en side

Kan du næsten heller ikke vente på, at den nye sejlersæson starter? Der er heldigvis efterhånden kun nogle måneder til, at vi atter kan få båden i vandet og komme afsted ud på bølgen blå. Hvis du ikke kan holde spændingen ud, så kan det være, at du så småt skal begynde at forberede dig og få opgraderet dit udstyr til båden.

Lyset er så småt begyndt at vende. Vi går imod lysere tider – og det betyder også, at det snart er sæson for sejlerlivet igen. Og derfor er det også tid til at få klargjort båden og alt det udstyr, som nu har ligget hele vinteren.

Måske du trænger til at få indkøbt noget nyt sejlertøj som er vind- og vandtæt, nye thermokrus, en kikkert – så I kan se på alle de skønne fugle og dyr i møder på vejen eller måske et nyt bådflag eller få opgraderet jeres sikkerhedsudstyr. Der er mange ting at holde styr på inden sæsonen går i gang.

Du kan roligt kigge på marineudstyr og få lavet en liste over de ting, du mangler. Så er du i god tid og det er samtidig rart at forlænge sæsonen lidt, hvor man kan glæde sig over, at nu er det snart tid til at komme afsted igen.

Det kan også være, at I har planlagt en længere tur i år og så kan det være en rigtig god idé at være på forkant med udstyret. Er ungerne vokset ud af deres redningsveste eller mangler I VHF-radio eller fortøjning. Der kan nemlig være andre behov, når turen er lang end hvis I bare sejler en tur til Ebeltoft. Sørg for at få alle detaljer på plads, så I kan koncentrere jer om at planlægge de mange sights, som I gerne vil se og opleve.