Vælg en side

Der kommer en tid hvor gamle vinduer og døre skal udskiftes. Der skal nyt liv i eller måske er det hele huset som skal laves om. Det kan også være at der skal bygges helt fra grunden. I alle tilfælde kan JNA vinduer og døre hjælpe dig eller jer. Læs mere om hvordan du kan købe nye døre og vinduer til høj service og samtidig skåne miljøet og planeten. 

Det lyder da mærkeligt tænker du måske. Men det er helt rigtigt. Hvis du køber døre og vinduer hos JNA vinduer og døre, så får du ikke kun døre og vinduer, i høj kvalitet og udsøgt kundeservice når du handler. Når du køber hos JNA vinduer og døre, biddrager du med en vigtig hånd i kampen mod kræft. Ikke nok med det, hjælper du også børn over hele Danmark til at de kan komme på et ophold hos de danske julemærkehjem.

Hos JNA vinduer og døre er træet FSC mærket. Det vil sige at man fælder træer med god hensyn til klodens beplantning. Foto: Unsplash

Grønne vinduer og døre

Hos JNA vinduer og døre får du dem i den grønne udgave. Altså ikke i farven grøn, men i den miljø bevidste udgave. Det betyder altså at hos JNA vinduer og døre er der fokus på miljø og energi. 

Når du køber døre og vinduer hos JNA er de nemlig energi og CE-mærket. 

Når et produkt er CE-mærket betyder det at udbyderen af varen, godkender at varen opfylder alle lovkrav indenfor EØS (det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde). 

Energi-mærket er et mærke som pr lovkrav skal være på boliger når de sælges. Derfor er det en fordel for dig hvis du er sikret at dine vinduer og døre er i orden. Energi-mærket er til for at man kan undersøge hvor energieffektivt et hus er. 

Desuden får du en række andre goder når du handler hos JNA:

  • 10 års garanti.
  • E-mærket. (internethandels tryghed)
  • Ingen forudbetaling.
  • FSC Mærket. (et mærke som sikre at det træ du køber er fældet ansvarligt i forhold til naturen. På den måde mindsker vi udryddelsen af jordens beplantningen ved at fælde for mange træer)
  • CO2 neutralt webside.
  • Professionel opmåling.
  • Landsdækkende montageservice.