Vælg en side

Kontorcyklen er lige præcis hvad det lyder til at være. -En cykel der kan bruges på kontoret. Det er den nyeste og smarteste måde for personer der til dagligt har en del stillesiddende timer foran computeren, at sikre sig at få arbejdet gjort men også at få den rette mængde motion før dagen er omme.

Dyrk motion uden at skænke det en tanke

Vi har en tendens til at arbejde lidt for mange timer og det kan derfor være en svær ting at få den sunde livsstil til at hænge sammen med alt det andet, for der er bare ikke flere timer i døgnet end de 24 timer. Derfor vækker en kontorcykel også en enorm glæde især for de personer der til dagligt arbejder ved skrivebordet.

Du kan bruge din kontorcykel i dit eget tempo og det kan derfor sagtens lade sig gøre at komme igennem hele dagen uden at du skal lyde forpustet hvis telefonen skulle ringe. Du vil alligevel skulle sidde ned foran dit skrivebord, så i og for sig er der ikke nogen forskel andet end at du indbyder din underbevidsthed til motion.

Tag på cykeltur på arbejdet. Foto: Unsplash

Opskriften på en glad og effektiv medarbejder indebærer blandt andet en sund medarbejder

En effektiv medarbejder er også en sund medarbejder og en sund medarbejder er som regel i god form og har det godt i egen krop. Det kan derfor være en rigtig god investering til de virksomheder der har mange ansatte ved skriveborde at købe den smarte kontorcykel.

Virksomhederne vil desuden med stor sandsynlighed opleve en medarbejder der ikke virker presset over at skulle nå hjem og motionere inden der skal stå mad på bordet, for motionen er allerede i hus, når de har haft muligheden for at cykle nogle kilometer i løbet af dagen.

Kroppen vil helt selv acceptere cyklen og man vil opleve at med det samme man placerer fødderne på pedalerne, så vil benene helt uden tanke forsøge at hjule derudaf.