Vælg en side

På hele Sjælland findes der en lang række kloakmestre og firmaer, der udfører kloakrenovering. Hvis du bor i området omkring f.eks. Roskilde eller Frederikssund er der derfor gode muligheder for at finde en kompetent kloakmester, der kan udføre lige præcis din opgave. Klik her og læs mere om kloakrenovering i området omkring Roskilde og Frederikssund. Kloakmestre udfører bl.a. strømpeforing, renovering af kloak, rensning af kloak samt tv-inspektion af kloakker.

Renovering af kloak

Leder du efter en kloakmester i Roskilde eller Frederikssund og omegn? Det kan være nødvendigt at ringe efter en kloakmester, hvis du har mistanke om at din kloak kan være tilstoppet eller hvis der mistanke om en lækage. I disse to situationer er det meget vigtigt hurtigt at tilkalde en kloakmester. Hvis du oplever lugtgener fra kloakken, kan det være tegn på at den er tilstoppet. Her vil en TV-inspektion hurtigt kunne klargøre om kloakken er tilstoppet. Hvis det er tilfældet, er det nemt og hurtigt at løse problemet. Ofte vil det være nok blot at spule kloakken, men hvis problemet er mere omfangsrigt kan det være nødvendigt med en strømpeforing.

Det er vigtigt at tilkalde en erfaren kloakmester, som er i stand til at vurdere problemets omfang. En forkert vurdering kan gøre mere skade en gavn og derfor er det vigtigt med en erfaren kloakmester, der har styr på, hvad han laver.

Kloakmesterens mange opgaver

Når du skal finde den rette kloakmester, er det en god idé at sikre sig, at kloakmesteren kan håndtere en række forskellige opgaver. Kloakmesteren skal have styr på teknikken og gerne have den nødvendige erfaring. Kloakmesterens opgaver involverer en række forskellige maskiner og derfor er det vigtigt at kloakmesteren kan håndtere disse maskiner på den bedste måde. Flere firmaer lægger stor vægt på både at håndtere de små opgaver, samtidig med at de kan udføre store og komplekse opgaver.

Nogle af de klassiske opgaver for en kloakmester en strømpeforing, rensning og renovering af kloakker samt TV-inspektion af kloakker. Strømpeforing er en ny teknik, hvor de eksisterende rør bliver styrket. På den måde kan man komme uden om at udskifte rørene, men blot forstærke de rør, som allerede ligger i jorden. Dette kan være en god løsning ved renovation af rør, som er utilgængelige eller bare svære at komme frem til. Denne form for renovering er god for mange, da der er en minimal indgriben og derfor også minimal efterarbejde.