Vælg en side

Ny tandlæge i Rødovre

Det er ikke fordi det er muligt at finde en tandlæge i Rødovre, men ikke desto mindre, så har Tandbro valgt at åbne deres nye klinik i netop Rødovre. Dette skyldes at Tandbro vil være hele København og omegns foretrukne tandlæge og være til stede på strategisk udvalgte steder, som gør, at der aldrig er langt til en af Tandbros klinikker. Ikke nok med at de ansatte er dygtige til deres arbejde, så har Tandbro også nogle rigtig gode værdier, som udmunder sig i nogle specifikke tiltag, der kommer alle deres patienter til gode.

Tandlægeskræk anerkendes

Et af de helt store fokusområder hos Tandbro, udover at være utroligt dygtige til deres arbejde, er folk med tandlægeskræk. En rigtig stor del af dansker lider af tandlægeskræk, nogle i så høj en grad, at det afholder dem fra at gå til tandlægen. For at gøre op med dette, har Tandbro en empatisk tilgang til behandlinger, hvor der er god tid til at snakke og berolige, og holde patienten informeret om hver eneste skridt i processen. Formålet med det er at gøre det så trygt og behageligt som muligt, at være patient hos Tandbro.

Del dine betalinger op i mange små dele

En anden ting som Tandbro har fokus på, er den store andel af danskere, som har svært ved at finde pengene til at gå til tandlægen. Danmark er et dyrt land, når det kommer til tandlægebehandlinger og det skyldes blandt andet, at tandlægernes udgifter er utroligt høje, når det kommer til at tilbyde de bedste behandlinger. Derfor har Tandbro valgt at tilbyde betalingsaftaler, hvor man først og fremmest kan dele sin betaling op i mange små bidder. Som om det ikke var nok, har de valgt at gøre det komplet rente- og gebyrfrit, hvilket betyder at man kun betaler det, som det egentlig koster.