Vælg en side

Annonce

Har du været igennem en periode, hvor du har følt dig ekstra presset? Og kan du mærke, hvordan det så småt begynder at gå ud over dit humør, dit overskud, din energi og dit velbefindende, så skal du vide, at der er hjælp at hente. 

Hvert år rammes flere og flere danskere nemlig af stress, og der er alle gode grunde til at stoppe op og lytte til din krop. Stress er nemlig en lidelse, hvor symptomerne kan forværres, jo mere du forsøger at ignorere dem. Derfor kan det også være en god idé, at du rækker ud til en psykolog, før stressen for alvor får et fast greb. 

Få hjælp ved psykolog Johan Williams 

En af de psykologer der har særlig erfaring med stress, er psykolog Johan Williams. Han har nemlig gennem sine 10 år i faget de bedste forudsætninger for at hjælpe dig videre. 

Når du starter i et forløb ved Johan, så vil du opleve, at han har haft med mange stressramte at gøre. Han har derfor også ekstra viden om, hvordan stress ofte er en reaktion med flere årsager bag. Det er derfor også vigtigt at kigge på flere aspekter i dit liv, når du ønsker hjælp til at håndtere dine stress symptomer. 

Johan arbejder desuden som arbejds- og organisationspsykolog. Hvis du derfor kan få psykologhjælp gennem din arbejdsplads, så kan Johan være et godt bud på en psykolog, du kan få samtaler ved. Det er både en mulighed, at han kan komme ud på din arbejdsplads, eller at samtalerne kan foregå i hans klinik i Aarhus Nord. 

Hvis du kunne tænke dig at læse mere omkring psykolog Johan Williams, så kan du gøre det her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give ham et kald og forklare, hvad du ønsker hans hjælp til.