Vælg en side

Det danske boligmarked har været i fremgang i de seneste år med rekordmange nybyggerier og renoveringer. En af årsagerne hertil er den stigende disponible indkomst blandt de danske husholdninger. Derudover har de lave renter på realkreditlån gjort det mere overkommeligt for privatpersoner at investere i deres bolig. Regeringen har også gennemført politikker for at tilskynde til nybyggeri, f.eks. ved at tilbyde skattefradrag for energieffektive opgraderinger og ved at give boligejere mulighed for at låne til værdien af deres ejendom. Som følge heraf kan danske boligejere få større økonomisk frihed, når de skal investere i deres bolig. Dette er ikke kun til gavn for de enkelte husstande, men spiller også en rolle i forbedringen af den overordnede kvalitet og bæredygtighed af Danmarks boliginfrastruktur. Står du og skal have lavet en tilbygning eller andet, så skal du have fundet de rette håndværkere. Det hjælper vi dig med i denne artikel.

Snak med dem du kender

Hvis du skal have fundet håndværkere til dit byggeprojekt, så kan det være godt starte med at snakke med ens omgangskreds. Mange danskere gør brug af forskellige håndværkere, hvilket gør også gør at de har erfaring med forskellige firmaer og muligvis kan anbefale et bestemt firma, der kan løse opgaven. Hvis de omvendt har haft nogle dårlige erfaringer, kan de også advare dig mod at bruge et bestemt firma.

Find dine håndværkere på internettet

Når man skal finde en håndværker, eller andre former for serviceydelser, så er internettet det oplagte sted at søge. Her kan man både google sig frem til de forskellige firmaer, eller man kan vælge at benytte sig af en af de mange hjemmesider, der indhenter forskellige byggetilbud, til dem der søger på hjemmesiden. Man beskriver blot sin opgave eller sit projekt, og vil hjemmesiden indhente 3 forskellige tilbud til dig.

Det er vigtigt at indhente flere tilbud

Hvis du har googlet dig frem til forskellige håndværkere, som du ser som potentielle kandidater, til at tage sig af dit byggeprojekt, så undgå at hyre den der først springer i øjnene på dig. Bed i stedet alle potentielle kandidater om at give dig et tilbud på den opgave, som du har brug for at komme i mål med. Det gør dig nemlig i stand til at vælge den person eller det firma, som kan give dig den bedste pris og deadline, eller hvad det nu må være, der er det vigtigste for dig.