Vælg en side

Når man starter et nyt forhold, er det hele som regel spændende og nyt. Ofte kan man slet ikke holde hænderne fra hinanden. Det er dog helt normalt, at passionen forsvinder lidt med tiden, når man lærer hinanden bedre at kende.

Der er mange fordele ved at dyrke sex med en person, man har været i et forhold med længe. Man kender hinanden og ved som regel, hvad der sender den anden i den syvende himmel. Er det hele alligevel blevet lidt kedeligt, kan det være det er tid til at pifte sexlivet lidt op med sexlegetøj.

Vær ikke bange for at invitere sexlegetøj med i dobbeltsengen

Sexlegetøj er et ret vidt begreb. Mange kvinder har sikkert allerede en vibrator liggende i sengebordet, som de bruger alene. Den kan dog også sagtens bruges sammen med en partner, da den også kan give nydelse til mænd. Desuden giver en vibrator ofte en meget intens orgasme, og det kan også være fedt som mand at se sin kæreste komme med et brag.

Udover den klassiske vibrator er håndjern og øjenbind også gode at starte med, hvis man er ny i sexlegetøjets forunderlige verden. Efterhånden som man bliver mere erfaren, kan man gå videre til de lidt vildere ting som buttplugs, pisk osv. Hvis I vover jer ud i de mere ekstreme typer sexlegetøj, er det dog vigtigt, at I snakker sammen undervejs. Det er nemlig ikke sikkert, at jeres grænser går de samme steder.

Husk prævention!

Uanset om du dyrker sex med en kæreste, som du har været sammen med i lang tid, eller det bare er en kort affære, er det vigtigt at huske prævention. Det er især vigtigt, hvis du har skiftende sexpartnere, da du ellers er i overhængende fare for at få samlet en kønssygdom op. Derudover er der naturligvis også altid risikoen for en uønsket graviditet. Hvis du vil være sikker på at undgå både kønssygdomme og graviditet, er kondomer det bedste valg.

Over alt på nettet finder du let billige kondomer. Så er der altså ingen undskyldning for at springe kondomet over. De har et stort udvalg af kondomer, så der er helt sikkert også nogle, der passer til dig. Derudover kan du også finde kondomer med knopper, som kan hjælpe med at sende din partner helt op i skyerne. God fornøjelse!