Vælg en side

Hvis du er lidt klodset og ofte er lige ved at tabe din mobil, måske nogle gange gør det, så kan det betale sig at geare op med lidt beskyttelse til din mobil. Så du kan slippe for at komme af med de helt store skejser. For hvis skaden først er sket, bliver det en dyrere fornøjelse. Her følger et par tips til, hvordan du bedst muligt beskytter din mobil.


Køb et cover

Cover er den gode start til en beskyttet mobil. Coveret kan pynte og give din mobil et personligt præg, men coveret er også en beskyttende ven til din mobil. Det kan nemlig beskytte mod mindre vandskader og tage det værste stød, hvis du skulle tabe mobilen. Hvilket jo kan ske for de fleste. Hvis mobilen er pakket ind, holder den simpelthen længere. Du får færre ridser og skrammer, så den også let kan sælges videre.

Få dig et panserglas

Panserglas er en virkelig effektiv beskyttelse, som det giver god mening at investerer i. Det kan tage flere hårde slag mod gulv og asfalt uden at beskadige din skærm. Panserglasset kan selvfølgelig med tiden gå i stykker, men så skifter du det blot igen, og din mobil er så god som ny. Hvis du pakker mobilen ind i panserglas og cover, så er du helgarderet, selvom du er en virkelig klodset person.

Hvis skaden er sket

Hvis din skærm allerede er smadret, så skal du sørge for at få den skiftet inden du kaster dig ud i den forebyggende beskyttelse. Du kan risikere, at din mobil står helt af, hvis der er revner i din skærm. Der kan nemlig meget let komme vand eller skidt ind i systemet, som kan ødelægge den indre mekanik.

Du skal derfor være meget forsigtig med mobilen, hvis den allerede er i stykker. Og du gør klogest i at få skiftet skærmen og få installeret hele sikkerhedspakken, så du undgår at bruge penge på en helt ny mobil.