Vælg en side

Når du gerne vil finde steder i den daglige økonomi, hvor der er mulighed for at lave en besparelse så du kan få dig en bedre økonomisk situation fremadrettet, så er der nogle steder der er smarte at starte med at rette fokus mod, som f.eks. et nærmere kig på a-kasser og fagforeningerne.

Dyk ned i dine faste udgifter og spar penge ved at sammenligne med andre muligheder

At tage et kig på den daglige økonomi i ny og næ, er ikke til nogen skade. Tværtimod så oplever de fleste at spare penge hver gang at de lige investerer lidt tid på at se nærmere på alle de tal, der hver måned tikker ud fra kontoen.

Den bedste måde at spare lidt hist og her er at se på de faste udgifter du allerede har. Når der er tale om telefoni, streamingtjenester, bredbånd og a-kasser, så er der oftest penge at hente hjem, fordi der hele tiden kan støves bedre tilbud op. Nogle gange kræver det at man må droppe loyaliteten til de virksomheder man allerede benytter sig af og i stedet ser på hvad konkurrenterne kan tilbyde.

Sammenlign a-kasse priser på Billigzonen.dk for at finde den bedste løsning på a-kasse og fagforening. Især hos a-kasserne kan der være mange penge at hente og det skøre af det hele er, at hvis du ikke er låst til en bestemt a-kasse pga. branchen du arbejder i, så bør du vælge den absolut billigste.

Spar penge ved at skifte a-kasse. Foto: Unsplash

Den samme økonomiske grund sats ved a-kasserne

En a-kasse kan give nøjagtig den samme økonomiske hjælp, den dag du skulle få behov for dette og netop derfor giver det sjældent mening at holde sig til en specifik og lidt dyrere a-kasse, hvis ikke du er nødsaget til at benytte dig af denne pga. den branche du arbejder i. Satserne for de ydelser du kan hente hjem, er altså de samme og du er ikke bedre stillet ved at vælge den dyre i dette tilfælde.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis det handler om fagforeningerne, så kan det godt give mening at vælge en specifik på grund af deres erfaring med personer der arbejder indenfor dit fag. Her er det mere den hjælp du kan hente fra din fagforening der bør vægte højest.

Husk at hvis du netop er påbegyndt et studie og har udsigt til at studere i et par år eller flere, så giver det ikke meget mening at betale til en a-kasse eller fagforening. Det vil tværtimod være penge direkte ud ad vinduet, medmindre du kører fuldtidsjob ved siden af dit studie.