Vælg en side

Er du på udkig efter en maler der bygger på kvalitet og tillid, så er malerfirmaet KC Malerservice måske det rette valg for dig. KC malerservice udfører både indendørs og udendørs maleropgaver, og maler gerne både hus, lejlighed, kontor mv.

Få en god oplevelse og et resultat du vil være glad for i rigtig mange år. Vælg en maler med kompetencerne i top og servicen i orden. Det behøver ikke at koste en større formue at få malet af en dygtig maler, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man vælger en amatør. Hos KC Malerservice får vi mange 5-stjernede anmeldelser og flotte kommentarer for vores veludførte arbejde.

Firmaet er en maler med mange kompetencer og med gode samarbejdspartnere Bl.a. har KC malerservice et godt samarbejde med KBH Tagrens & Isolering der tilbyder alt i rensning af tag, fliser og facader.

Samarbejde med KBH Tagrens og Isolering

KBH Tagrens er din lokale tagmand / tagekspert i København. Firmaet løser opgaver for både private og for erhverv, og tilbyder kvalitetsarbejde til BILLIGE priser.

Din tageksperts resultater taler for sig selv og det samme gør firmaets pæne andmeldelser. Hvis du søger en fagmand i tagrensning og tagisolering, der klare arbejdet til topkarakterer, hurtigt og billigt, så kontakt KBH Tagrens & Isolering i dag.

Vi klare din maleropgaver uanset størrelse

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad KC Malerservice kan klare af maleropgaver. Blandt det store udvalg er de særligt dygtige til:

  • Maling af hus
  • Maling af lejlighed
  • Facademaling
  • Tapetsering
  • Væv og filt
  • Gulvafslibning
  • Epoxy gulv

KC Malerservice kører i hele Storkøbenhavn. Hvis du søger en maler i Ballerup, hvor du altid er i gode hænder, er du kommet frem til den rette.

Lokal maler giver billigt tilbud

Tag kontakt til din maler i dag og få et tilbud, 100% gratis.

T: 27 91 66 67
E: katja@kc-malerservice.dk
CVR-nummer: 33985355
KC Malerservice
Grandtofteparken 848,
2750 Ballerup