Vælg en side

Det er enormt vigtigt at vælge den helt rigtige tandlæge. Det handler nemlig om meget mere end bare at få lavet en tandbehandling. Det handler også om tillid – især hvis du lider af tandlægeskræk. Læs med her og få tips til, hvor du kan finde den helt rigtige tandlæge i København.

En tandlæge er ikke bare en tandlæge. Det er nemlig enormt vigtigt at finde en tandlæge, som man har tillid til og som man føler sig tryg ved. Faktisk handler det om at finde det helt rigtige match. Hvis du står og mangler en Tandlæge i København med fleksible åbningstider og som ligger centralt på Østerbro, så kan det være at TandCity er noget for dig.

Fleksible åbningstider

Denne tandlæge har nemlig åbent, når du har fri f.eks. helt til kl. 20.00 på hverdage samt åbningstider i weekenden. Så du behøver ikke gå rundt med tandpine en hel weekend, før du kan komme til tandlæge. Nu kan du bare smutte forbi selvom det er lørdag eller søndag. Og så koster det ikke en gang ekstra bare fordi der står lørdag eller søndag i kalenderen. Det er da service, der vil noget.

Få en personlig tandplejeplan

Hos TandCity har de også fokus på tandlægeskræk og har masser af erfaring med at behandle mennesker, som ikke er specielt vilde med at lægge sig ned i tandlægestolen. Og det er jo ganske rart og trygt at vide. Hos TandCity kan du selvfølgelig også få en personlig tandplejeplan, for alle mennesker er forskellige og har derfor behov for en plan, som passer præcist til dem. På den måde bliver der lagt en individuel plan for lige præcist dit forløb og det betyder, at du ved, hvad du skal have lavet og hvornår. Det gør dig tryg og behandlingen forudsigelig.